|
Citromos-borsos rostélyos...
|
A hússzeleteket enyhén kiverjük, és a vékony csíkokra vágott füstölt szalonnával megtűzdeljük.
A borsos olajat lábasban eg... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 07:58
|
|
|
|
|
|
Hentes sertésborda
|
A húst szeleteljük,sózzuk és elősütjük.A sütésből megmaradt zsírból pecsenyelevet készítünk a bordákra szűrjük és ebben párolju... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
harcipocok
2012.01.26 09:04
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye velővel és májjal...
|
A szűzérméket ujjnyi vastagra felszeleteljük, sózzuk, borsozzuk, s egy kis olajon mindkét oldalát elősütjük.
A húst kisze... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 17:07
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós sügér-ahogy én készítem-
|
A halat megmossuk, szárazra töröljük.
Éles késsel beirdaljuk mindkét oldalát pár helyen, egymással párhuzamosan.
Kívül-bel... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.18 08:45
|
|
|
|
|
|
|