|
Bailey's recept I.
|
A hozzávalókat magas falu edénybe tesszük és kézi mixerrel habosra keverjük.
Üvegbe töltjük és lehűtjük a hűtőben 4-5 órán át.... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.20 22:20
|
|
|
|
|
|
Dunahullám
|
A margarint addig keverjük a cukorral ,amíg fel nem oldódik.Ezután a tojásokat egyenként hozzákeverjük. A lisztet összekeverjük... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.20 22:38
|
|
|
|
|
|
Joghurt torta gyümölcsökkel
|
25 dkg kekszet összezúzok, és a szobahőmérsékletű vajjal összegyúrom , majd a kerek kapcsos tortaforma /28 cm/ aljába bele nyo... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
baboseger
2013.10.20 22:30
|
|
|
|
|
|
Rumos-meggyes-Kókuszgolyó
|
A száraz hozzávalókat elkeverjük, a vajjal és annyi meggylevet adunk hozzá, hogy jól formázható legyen, rumaromával vagy kevés ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
davidnegizus
2013.10.16 14:21
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Csotros kalács
|
A felfuttatott élesztővel a lisztből, a tejjel, a tojások sárgájával, a cukorral tésztát dagasztunk. Amikor már majdnem kész be... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
53ilona
2013.10.14 22:46
|
|
|
|
|
|
Születésnapi palacsintatorta
|
A 6 tojás sárgáját kikeverem a cukorral, pici sót teszek bele és beleszitálom a lisztet. Először kevés tejjel higítom és annyi... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
vikariuse
2013.10.13 15:20
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Sütőben rántott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük és előfőzzük.Felverjük a tojást, hozzáadjuk a lisztet tejfölt és a lereszelt sajtot.Sózzuk, borsozz... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
ibicimama
2013.10.12 16:11
|
|
|
|
|
|
|
Knédli
|
2 komment
|
12 ember kedveli
|
|
|
|
|
|