|
Halcsorba
|
A fej hagymát megvágjuk,megdinszteljük.B etesszük a zöldséget,felöntjük vízzel és hagyjuk rotyogni. A halszeleteket besózzuk , a... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.11 12:42
|
|
|
|
|
|
Diós gesztenyetorta
|
A tésztához a tojássárgát a cukorral fehéredésig verjük ( elektromos habverővel,kb. 4-5 percig maximális sebességen)A vizet hoz... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.12 10:21
|
|
|
|
|
|
Borsóleves pirospaprikával
|
Pici olajon a zöldséget és a borsót megdinsztelem, kb 5 percig lassú lángon. Levéve a tűzről, a 4 evőkanál pirospaprikát és az ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.09 16:41
|
|
|
|
|
|
Sárga, Zöld Csirkesaláta
|
A kukoricát és a borsót kevés sós vízben puhára pároljuk.A megmosott csirkét ujjnyi vastag ,2-3 cm hosszú csíkokra vágjuk,kevés... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 14:45
|
|
|
|
|
|
Lőrinci húsleves
|
A húst és a csontot megmossuk, a zöldségeket megpucoljuk, a zöldeket összekötjük. A megfelelő nagyméretű fazékba a húst és a di... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
pokollady
2013.11.25 13:39
|
|
|
|
|
|
Borjúbecsinált hercegnő módra
|
A borjúlapockát közepes kockákra vágjuk és felhevített vajon megpirítjuk.Sózzuk borsozzuk,zsírjára pirítjuk,és belekeverjük a v... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 10:52
|
|
|
|
|
|
Cserháti szilvás placsinta
|
A szilvákat kimagozzuk és vékony szeletekre vágjuk.Összekeverjük vörösborral cukorral,és fahéjjal ízesítjük.A palacsintákra egy... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 09:51
|
|
|
|
|
|
Málnabomba
|
A piskótához habosra keverjük a tojássárgákat a cukorral,majd apránként beledolgozzuk a lisztet ,végül óvatosan hozzáadjuk a ke... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.15 22:14
|
|
|
|
|
|
Citromos rizsgolyók
|
A tejet csipetnyi sóval felforraljuk,majd beleszórjuk a rizst és puhára főzzük.A főzési idő felénél hozzáadjuk a cukrot és a fa... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.04 20:09
|
|
|
|
|
|
|