|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Kagylótészta hurkával
|
1. A brokkolit rózsáira bontjuk, leöblítjük, majd kevés sóval és a babérlevéllel ízesített, forrásban lévő vízbe dobjuk (ha mél... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:10
|
|
|
|
|
|
Narancsos túrós pite
|
A töltelékhez a tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájából sűrű, házi vaníliapudingot főzünk. Egy közepes lábosba tesszük a tojáss... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2015.05.25 20:57
|
|
|
|
|
|
Zsúrpogácsa
|
A hozzávalókat jól összegyúrom. A tésztát ujjnyi vastagra nyújtom és pogácsavágóval kiszaggatom. Tetejüket késsel, recésre bevá... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
nokedlee
2014.03.26 18:09
|
|
|
|
|
|
Kukoricás csirke
|
A csirkemelleket csíkokra vágjuk és kevés vajban megsütjük. A maradék vajat, a kukoricaliszttel sárgára pirítjuk, majd apránkén... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.02.21 13:42
|
|
|
|
|
|
Krumplis pogácsa
|
A lisztből ,olajból,1 tojásból sóval ,borssal, a tejben , cukorral felfuttatott élesztővel kelt tésztát készítünk. Lehet hog... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibicimama
2012.07.13 13:04
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék rántott párizsival
|
A fagyos zöldborsót feltesszük főni annyi vízbe, amennyi éppen ellepi, sózzuk. Közben világos rántást készítünk, amit hideg tej... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
melibaby66
2012.07.04 20:48
|
|
|
|
|
|
Az eredeti Bohém csemege.
|
1. A csokoládét a piskótához finomra vágjuk, majd összekeverjük a darált dióval, a kakaóporral, valamint a liszttel.
2. A ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.18 12:43
|
|
|
|
|
|
Köménymagos leves
|
A lisztből és 5 dkg zsírból barnára pirított rántást készítünk, ezután hozzáadjuk a köménymagot és kissé tovább pirítjuk. Majd ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:22
|
|
|
|
|
|
|