|
Narancsos-bólé-
|
A narancsokat gondosan, meleg vízben megmosom, letörülgetem, majd a kockacukrokkal ledörzsölöm a héját. A narancshéjas cukrot... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 18:32
|
|
|
|
|
|
Cukkinivel és gombával rakott tészta...
|
A zöldségeket megtisztítjuk, megmossuk. Az olaj felén megfuttatjuk a félkarikára vágott hagymát, rátesszük a szeletelt gombát é... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 07:59
|
|
|
|
|
|
Boszorkányok vére-koktél-
|
Egy pohárba tegyél jeget, önts rá paradicsomlevet, szórd meg borssal és töltsd rá az édes chiliszószt, majd a jól behűtött vodk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.07 17:47
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Farsangi részeges csirke
|
A megmosott csirkét kívül-belül megsózzuk, belsejét majoránnával, külső felületét borssal fűszerezzük.
Az így előkészített cs... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:05
|
|
|
|
|
|
Boros pecsenye
|
A zsemléket a fehérborba áztatjuk, majd jól kinyomkodjuk, és összekeverjük a szeletekre vágott, olajban megpárolt gombával, a p... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.05 10:01
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról)... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
A fokhagymát apró kockákra, a vöröshagymát vékony karikákra vágjuk; a vajon és az olajon lassú tűzön megdinszteljük.
Meghintjü... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
xamada
2011.12.29 07:01
|
|
|
|
|
|
Virslis burgonyasaláta...
|
A burgonyát megmossuk, és héjában, sós vízben puhára főzzük. Ha megpuhult, leszűrjük, ha kissé kihűlt, megtisztítjuk, és amik... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.28 10:49
|
|
|
|
|
|
Ropogós malaccomb...
|
A combon a bőrt keresztben és hosszában bevagdaljuk, sózzuk, borsozzuk, vágott fokhagymával megtüzdeljük.
A hagymákat nég... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:19
|
|
|
|
|
|
|