|
Mozzarellás-paradicsomos harcsafilé
|
A halat 4 egyforma szeletre vágom és kivajazott tepsibe teszem. Megsózom, megborsozom, egy kevés citromlevet csepegtetek rá. A ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2013.12.20 19:17
|
|
|
|
|
|
Zöldségleves csirkemellel
|
A csirkemellet megmosom, a zöldségeket megpucolom és apró kockára vágom, kivéve a hagymát, mert azt csak félbe.
Egy edényben... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bejusss
2013.12.14 20:27
|
|
|
|
|
|
Sárga, Zöld Csirkesaláta
|
A kukoricát és a borsót kevés sós vízben puhára pároljuk.A megmosott csirkét ujjnyi vastag ,2-3 cm hosszú csíkokra vágjuk,kevés... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.12.07 14:45
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás sertéssült zöldségekkel
|
A húst vágjuk fel nagyobb kockákra.A zöldségeket daraboljuk fel vastagabbra.A bacont vágjuk kisebb kockákra.A feldarabolt zölds... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.10.27 10:29
|
|
|
|
|
|
Baconös fokhagymakrémleves cipóban
|
A bacont apró kockákra daraboljuk, majd jó ropogósra sütjük. Egy keveset kiveszünk belőle, ezt fogjuk majd díszítéshez ha... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
bozso35
2013.10.27 09:05
|
|
|
|
|
|
Sólet
|
A sólet legelső szabálya, hogy csak sok emberre érdemes főzni. Kevés sólet nem sólet. Amit most leírok, legalább nyolc emberre ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
andrash11
2013.10.13 23:07
|
|
|
|
|
|
Reszelt tészta öregen / gombóta /
|
A hagymát megdinszteljük 2 kanál olajon vagy zsíron.Bele rakjuk az őrölt paprikát a fehér paprikát az apróra vágott burgonyát p... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
beboka
2013.10.10 22:30
|
|
|
|
|
|
Göngyölt hús
|
A hússzeleteket kiklopfoljuk, megszórjuk sóval, borssal. (A sózással vigyázzunk, ha sós sonkát használunk!) Egy-egy hússzeletet... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
birann
2013.07.27 14:57
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombaleves
|
Kevés olajon a felaprított hagymát megfuttatom, hozzáadom a felaprított gombát, fehérrépát, sárgarépát és petrezselymet. Így pá... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.19 15:51
|
|
|
|
|
|
Vendégváró falatkák
|
A hozzávalókat apró kockákra szeletelem.
A zselatint a húslevessel felforralom. Hagyom hűlni és ha langyos hozzákeverem a ma... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
horgasnora
2013.01.18 10:06
|
|
|
|
|
|
|