|
Spanyol madár
|
A karajt megmossuk,nagy szeletekre felvágjuk,kiverjük,a húsnak csak az egy oldalát sózzuk,borsozzuk,mustárral megkenjük.Félbe v... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
koszen1969
2012.01.12 17:28
|
|
|
|
|
|
Szederkrémleves...
|
A szedret a joghurttal összeturmixoljuk, hígítjuk kevés tejjel, ha szükséges, édesítjük.
... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.10 17:54
|
|
|
|
|
|
Részeg Izidor
|
A tésztához a vajat, a porcukrot, kevés sütőport és a tojássárgákat habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kakaót, a darált diót, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.10 09:57
|
|
|
|
|
|
Uborkás-joghurtos krémleves-
|
A felkockázott kígyóuborkát és a finomra vágott hagymát kevés joghurttal összeturmixoljuk, majd beleöntjük a maradék joghurto... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:23
|
|
|
|
|
|
Fűszeres flekken-roston sütve...
|
A húst kissé kiverjük, és a szeletek szélét bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A sót, a borsot, a Piros Aranyat... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 16:46
|
|
|
|
|
|
Sex on the beach (hűsítő női koktél)
|
Az alapanyagokat a feketeribizli lé kivételével shakerben összerázzuk, majd lehűtött, koktéljéggel töltött long drinkes pohárba... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:19
|
|
|
|
|
|
Kossuth-rostélyos
|
A rostélyosokat kissé kiverjük, megsózzuk, borsozzuk. Forró zsírban mindkét oldalukat pirosra sütjük, majd lábasba rakjuk. Egy ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 20:26
|
|
|
|
|
|
Göngyölt karaj
|
A húst hosszú pengéjű éles késsel csigavonalban úgy vágom fel, hogy jó nagy húslapot kapjak. Megsózom, megborsozom. Elosztom ra... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.07 16:58
|
|
|
|
|
|
Káposztás kacsa
|
A megtisztított kacsa bőrét sűrűn bevagdosom, a vájatokat sóval, borssal és zúzott fokhagymával bedörzsölöm. A kacsa hasüregébe... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
zsoka08
2012.01.06 15:54
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
|