|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején k... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
Cibereleves
|
A megmosott szilvát egy lábasba tesszük, és bő egy liter vízben feltesszük főni. Ha befőttből készítjük, akkor az üveg tartalmá... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 20:04
|
|
|
|
|
|
Narancsos sütőtök krémleves
|
A sütőtököt feldaraboljuk, sütőben puhára sütjük. Amíg puhul, olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rádobjuk a megtis... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilveszter22
2012.02.12 18:28
|
|
|
|
|
|
Nem lehet abbahagyni csirke
|
A csirkét feldaraboljuk. A lisztet a fűszerekkel és a tisztított, apróra vágott fokhagymával összekeverjük. Ebben a fűszeres li... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
kormilla
2012.01.25 17:45
|
|
|
|
|
|
Székelykáposzta
|
A káposzta levéből egy pohárnyit féreteszünk, majd egy kis vízzel átöblítjük, kinyomkodjuk a káposztát.
A sertésoldalast a cso... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 16:31
|
|
|
|
|
|
Mézes-sült sütőtök...
|
A sonkatököt alaposan megmossuk, kikanalazzuk a magját és feldaraboljuk. A tepsibe alufóliát vagy sütőpapírt teszünk, hogy a ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 17:50
|
|
|
|
|
|
Nápolyi lasagne...
|
A paradicsom héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A bazsalikomot leöblítjük, szárazra r... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 15:42
|
|
|
|
|
|
Burgonyás rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedjük, a burgonyát meghámozzuk, vékonyabb karikákra szeleteljük.
Mindezeket megmossuk, majd a vizet lecs... |
1 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.16 05:06
|
|
|
|
|
|
Hússaláta gazdagon-őzgerincformában-
|
Külön megfőzzük a csirkemellet, az apró kockára vágott burgonyát, és megpároljuk a borsót, répát.
A csirkemellet és a főtt s... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.09 17:01
|
|
|
|
|
|
|