|
Tárkonyos-borsos tokány tarhonyával
|
A húst vékony csíkokra vágjuk. A hagymákat megpucoljuk, feldaraboljuk és a zsírban megpirítjuk. Beletesszük a lisztet, majd pár... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
cocco
2012.06.07 03:45
|
|
|
|
|
|
Parmezános krumplileves garnélával
|
A felszeletelt burgonyát és a hagymát felengedjük húslével, majd puhára főzzük és leturmixoljuk, és hozzáadjuk a tejszínt. A ga... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
cocco
2012.05.04 09:19
|
|
|
|
|
|
Kacsamáj gombás hagymamártásban.
|
Először sós vízben megfőzzük a burgonyát.
A kacsamájat előfőzzük, lehűtjük. Az újhagymát karikára vágjuk, a fokhagymát s... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.27 12:23
|
|
|
|
|
|
Darált húsos leves
|
A zöldségeket megpucoljuk,kis darabokra aprítjuk fel. Majd az olajon megpároljuk,felengedjük a vízzel és a fűszereket is belera... |
0 komment
|
22 ember kedveli
|
szuszkai
2012.04.19 20:10
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Csirkeraguleves
|
A megtisztított zöldségeket apró kockákra vágjuk, a húst kisebb darabokra.
A zöldségeket 1 ek olajon megfuttatjuk, rádobjuk a ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
dorcih
2012.03.17 20:26
|
|
|
|
|
|
Pirított őzmáj-újhagymával
|
Az őzmájat vékony szeletekre vágjuk és fokhagymás tejbe áztatjuk néhány órára. Az így bepácolt májszeleteket lecsepegtetjük, ma... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 09:51
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Gazdag palacsinta
|
A palacsintatészta hozzávalóit csomómentesre kikeverjük, és a palacsintákat kisütjük.
A Besamel készítése:
A margarint egy kis ... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.02 16:09
|
|
|
|
|
|
Vörösboros marhalábszár szegfűszeggel...
|
A vöröshagymát olajon üvegesre dinszteljük, vízzel felengedjük, majd hozzáadjuk a kockákra vágott lábszárat és a hozzávalók... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.28 08:06
|
|
|
|
|
|
|