|
Panna cotta, az olasz csodadesszert
|
A tejet és a tejszínt egy közepes, lehetőleg vastag aljú fazékba öntöm. A vaníliarudat óvatosan hosszában felmetszem, majd a be... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.28 21:56
|
|
|
|
|
|
Paradicsomos fusilli
|
A paradicsomokat megmosom, majd forrásban lévő vízbe dobom, 1-2 percre. Kiszedem és lehúzom a bőrét. Akár ebben a vízben is ki ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bnejudit
2014.08.25 18:54
|
|
|
|
|
|
Ribizli krémleves
|
A fagyasztott ribizlit felteszem főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Megvárom míg felforr, és még 2-3 percig forralom. A k... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.04.10 21:51
|
|
|
|
|
|
Hamis túrógombóc
|
A kemény aludtejről (alól) kiöntjük a savót, majd a megmaradt aludtejet felforrajuk, de óvatosan, hogy le ne égjen. Én nem szok... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.29 20:34
|
|
|
|
|
|
|