|
Cukkinis, padlizsános egytálétel
|
A cukkinit és a padlizsánt megtisztítjuk és megmossuk. A cukkinit félbevágjuk és felszeleteljük. A padlizsánt felkockázzuk. A h... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
taszat
2018.01.27 18:18
|
|
|
|
|
|
HARCSAFASÍRT
|
A halat megmossuk, leszárítjuk és felkockázzuk, majd aprítógépben felaprítjuk. Egy tálba öntjük, és hozzákeverjük a tejbe áztat... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2017.12.27 23:56
|
|
|
|
|
|
Cukkini korongok gombaraguval
|
A cukkinit lereszeljük és összekeverjük az enyhén felvert tojással, sajttal, tejjel, majd sózzuk és borsozzuk. Egy serpenyőben ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
eva23
2013.12.03 18:24
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeragu leves
|
elkészítés
1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk.
2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst es fehér... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
takacsl01
2013.11.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Székely libacomb
|
A libacombot kettévágjuk,és bőrét kockásra bevagdaljuk.Felhevítjük a libazsírt,megdinszteljük benne a felszeletelt vöröshagymát... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.07 21:27
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos húsgombóc leves
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk. Nagyobb fazékban felhevítjük az étolajat, és üvegesre sütjük benne a hagymát. Közben megti... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:06
|
|
|
|
|
|
Borsóleves
|
Megtisztítjuk a répát és a zöldséget. A répát karikára, a zöldséget nagyobb darabokra szeleteljük.
Az olajat picit f... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.21 15:30
|
|
|
|
|
|
Cseresznyés palacsinta
|
A palacsintához a felsorolt hozzávalókból palacsintatésztát keverünk, letakarva fél órát pihentetjük.
A cseresznyét megmossuk,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
julia28
2012.06.04 21:55
|
|
|
|
|
|
Petrezselymes csiperkegomba.
|
Először elkészítjük a petrezselymes öntet alapját: 2 gerezd fokhagymát megpucolunk és felaprítunk.
A petrezselymet megmossuk,... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.31 10:38
|
|
|
|
|
|
Benedikt-tojás (Benedek-tojás)
|
Félbevágjuk a zsemléket, kicsit meg is piríthatjuk a belső felüket. A sonkát a zsömle alsó felére fektetjük, a felső zsömlefél ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
kgyt
2012.03.23 22:51
|
|
|
|
|
|
|