|
Báránycomb-szalonnás kelbimbóval.
|
A húst megmossuk, leszárítjuk, kiterítjük. A hagymákat megtisztítjuk. Megsózzuk a húst, 2 gerezd fokhagymát vékonyra szeletel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:13
|
|
|
|
|
|
Banános sertésragu
|
A húst és a vöröshagymát a szokásosnál nagyobb kockára vágjuk.A paradicsomot,és a banánt felszeleteljük.A húst a forró olajon j... |
1 komment
|
0 ember kedveli
|
kondacsistvanne
2012.09.12 08:45
|
|
|
|
|
|
Finom süti
|
A tojások sárgáját a cukorral,elektromos habverővel,max. fokozaton 3-4 perc alatt fehéredésig keverjük.A vizet és a puha rámát ... |
0 komment
|
15 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.07 23:41
|
|
|
|
|
|
Sajtos Brokkolikrémleves
|
1. A brokkoli rózsáit leszedjük és megmossuk.Ha kell,a szárakat meghámozzuk,felszeleteljük .A burgonyát megmossuk,meghámozzuk
... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.07.17 21:37
|
|
|
|
|
|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Göngyölt csirkemell
|
A csirkemellet felszeleteljük,majd kiklopfoljuk,sózzuk. A töltelékhez a tojást felverjük,majd a sajttal elkeverjük. Hozzáadjuk ... |
0 komment
|
21 ember kedveli
|
szuszkai
2012.04.18 21:51
|
|
|
|
|
|
Sajtos brokkolikrémleves
|
A brokkoli rózsáit leszedjük és megmossuk. Ha kell, a szárakat meghámozzuk, felszeleteljük. A burgonyát megmossuk, meghámozzuk,... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
astrea
2012.04.17 12:52
|
|
|
|
|
|
Nutellás finomság
|
A sütőt 175 fokra bekapcsoljuk.
A szikkadt kalácsot ujjnyi vastagon felszeleteljük és minden szeletet megkenünk Nutellával.
M... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.10 23:32
|
|
|
|
|
|
Birsalma krémleves
|
A birsalmát megmossuk, kivágjuk a csutkáját, felszeleteljük kis darabokra.
Egy fazékba tesszük, majd öntünk hozzá annyi vizet,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:13
|
|
|
|
|
|
|