|
Habkönnyű sóskifli
|
Az élesztőt langyos, cukros tejben felfuttatjuk, majd kelttésztát dagasztunk. Amikor megkelt 4 részre osztjuk a tálban. 1 ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
julia28
2012.06.11 16:38
|
|
|
|
|
|
Jansson megkísértése
|
A hagymákat megtisztítjuk és nagyon vékony karikára szeljük. A ringlicsíkokat leszűrjük és az olajat összekeverjük a tejszínnel... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
donaldduck
2012.05.12 22:04
|
|
|
|
|
|
Krémes
|
A mirelit leveles tésztát vékonyra nyújtjuk, két egyenlő részre vágjuk, és világosra sütjük a csomagoláson lévő útmutató szerin... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:37
|
|
|
|
|
|
Birsalma krémleves
|
A birsalmát megmossuk, kivágjuk a csutkáját, felszeleteljük kis darabokra.
Egy fazékba tesszük, majd öntünk hozzá annyi vizet,... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.06 20:13
|
|
|
|
|
|
Húsvéti sonkás batyu
|
A sütőt előmelegítjük.
A füstölt húst és a tojást apró kockára vágjuk. Egy tálban óvatosan összekeverjük a reszelt sajttal és ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 22:37
|
|
|
|
|
|
Sajtos keksz
|
A tésztának valókat összegyúrjuk. Nagyon vékonyra (2 mm) kinyújtjuk. (Én két részletben szoktam kinyújtani, mert úgy kényelm... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.02 15:28
|
|
|
|
|
|
Lábtörlő
|
A leveles tésztát kiolvasztjuk és egy nagyobb tepsi méretére nyújtjuk. Vízszintesen felvágjuk a közepét és beleszőjük a félbe v... |
1 komment
|
17 ember kedveli
|
isti53
2012.03.04 08:22
|
|
|
|
|
|
fűszeres gombaleves
|
Felvágjuk a gombát, a répát, a zöldséget (én úgy szoktam, hogy a szálakat négybe vágom, mivel apróbb darabok, így gyorsabba... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ginger19900123
2012.02.29 13:17
|
|
|
|
|
|
Nektarinos rizshasáb
|
A vaníliarudat hosszában felvágjuk, késheggyel kikaparjuk belőle a pépet, melyet a rúddal, valamint a cukorral és a megsikált c... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
cila1
2012.02.10 19:50
|
|
|
|
|
|
Lekváros kifli
|
Az élesztőt felfuttatjuk és összekeverjük az összes hozzávalót,hogy kb rétestészta keménységű legyen. Kelesztjük és ha megkelt ... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
csoka75
2012.02.01 14:59
|
|
|
|
|
|
|