|
Sajtkrémes fokhagymaleves
|
Az erőlevest felmelegítjük, a liszttel kikevert krémsajtokat hozzáadjuk, felforraljuk (nem baj, ha csomós lesz), majd beletessz... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.13 11:59
|
|
|
|
|
|
Kakukkfüves tepsis csirke.
|
A csirkecombokat sózom, borsozom, majd egy tepsiben elhelyezem egymástól távol. A köztes helyekre 4 részbe vágott lilahagymát, ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.13 23:15
|
|
|
|
|
|
Firenzei borjúkotlett.
|
Melegítsük elő a sütőt 200 fokra. Metsszük be a paradicsomokat, majd távolítsuk el a héjukat. Pucoljuk meg a hagymát, és a pa... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.09.27 07:05
|
|
|
|
|
|
Párizsi hagyma leves.
|
A hagymát megtisztítjuk, vékony csíkokra vágjuk, majd egy lábosban vajon megfonnyasztjuk.
Borral és az erőlevessel felöntj... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.28 13:46
|
|
|
|
|
|
Masnitészta piros pestóval
|
A pestóhoz a paprikát alaposan lecsepegtetjük,és a mandulával meg a fokhagymával kevergetve kb 6 percig sütjük,hogy a mandula m... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
vivike44
2012.05.13 22:49
|
|
|
|
|
|
Vadkacsamáj pástétom
|
A felforrósított libazsíron pároljuk meg az apróra vágott hagymát, majd adjuk hozzá a fokhagymagerezdeket zúzva, és a babérleve... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:22
|
|
|
|
|
|
Jénaiban sült csirkeszárny
|
Egy régebbi, hagyományos módszerrel is süthetünk úgy csirkeszárnyat, mintha a grillben készülne.
Csupán fedeles, kétrészes... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 08:02
|
|
|
|
|
|
|