|
Raffaello
|
A tejet, a tejszínt, a cukrot és a kókuszreszeléket sűrűre főzzük. Közben a darát a vajon megpirítjuk. Lassú tűzön, folyamatosa... |
0 komment
|
35 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.20 07:35
|
|
|
|
|
|
Hóember tejberizsből-az unokáim kedvence-
|
A tejet kétszeresére hígítjuk, reszelt citromhéjjal és cukorral ízesítve felforraljuk. A megmosott és az apró kockára vágott ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 04:28
|
|
|
|
|
|
Császárkörtés szaloncukor
|
Elkészítés: Fél kiló cukrot felteszünk főni két deci vízzel, s folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg hólyagos és átlátszó ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
isti83
2011.12.14 10:33
|
|
|
|
|
|
Zöldséges tésztapörkölt
|
A tésztát feltesszük főni sós vízben.
Minden zöldség hozzávalót fajtájának megfelelően tisztítunk és aprítunk úgy, hogy nagyjá... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
isti53
2011.12.13 18:31
|
|
|
|
|
|
Eszterházy torta
|
Piskótalap elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadjuk a cukrot is.
A diót a liszttel össze... |
6 komment
|
36 ember kedveli
|
isti83
2011.12.13 10:06
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös házi lángos
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyjuk ke... |
3 komment
|
13 ember kedveli
|
kenguru2
2013.01.16 09:07
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
|