|
Csirkés-zöldséges cannelloni
|
A húst tisztítsd meg alaposan, sózd be, majd kockázd fel, és tedd egy kicsit félre. A hagymát is kockázd fel, majd a bacont is.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.13 19:13
|
|
|
|
|
|
Olcsó póréhagymás sajtkrémleves
|
A póréhagymát apróra vágjuk. (A zöld levelét is tegyük bele. Nagyon finom ízt ad, és izgalmasan néz ki a levesben.) Majd fo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.15 22:06
|
|
|
|
|
|
Szabolcsi töltött káposzta kelkáposztával
|
Első lépésként a káposztát egy nagyobb fazék vízben, melybe mikor felfő, ecetet és kb. 1 evőkanál sót teszünk, megfonnyas... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.09 12:17
|
|
|
|
|
|
Tejszínes-paradicsomos-édesköményes spagetti.
|
Az apróra vágott édesköményt, vöröshagymát és fokhagymát margarinon megpároljuk. Hozzáadjuk a felkockázott paradicsomot, majd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.23 15:11
|
|
|
|
|
|
Kovászos uborka
|
Tapasztalatom szerint, jobb 1 nagyobb üvegben készíteni,mint több kicsiben.
Uborkát, hibátlant, mossuk, két végét levágjuk, sz... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
fazekasmaria
2012.07.24 21:52
|
|
|
|
|
|
Epres rebarbara lekvár
|
A gyümölcsöket megmosom, az epret négyfelé a rebarbarát hámozás után szeletekre vágom fel.
Egy magasfalú edénybe a gyümölcsök... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
ibolya58
2012.06.06 22:46
|
|
|
|
|
|
Almás rácsos
|
A leveles tészta lapokat 6 db.- ot kiteszek 1lapos tepsin lévő sütőpapírra, hogy felengedjen. A sütőt felmelegítem 200fokra. Ad... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
vizibobe
2012.02.27 16:41
|
|
|
|
|
|
Vitaminsaláta...
|
A céklát és a répát félpuhára főzzük, majd csíkokra, illetve karikákra szeleteljük.
A csicsókát uborkagyalun szeljük, sózzu... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 15:35
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-hagymás rántotta
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztíto... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
|
|
|