|
Csípős-pikáns csirkeszárnyak.
|
A páchoz összekeverjük a hozzávalókat, majd a megtisztított, megpörkölt csirkeszárnyakat egyenként alaposan megkenjük vele, m... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.23 05:07
|
|
|
|
|
|
Sajtkrémleves cipóban.
|
A camembert sajtot felkockázzuk.
A krémsajtot egy lábosba belenyomjuk, és kevés tejszínben felolvasztjuk. Hozzáadjuk a camem... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.06 06:42
|
|
|
|
|
|
Meggy tartósítása
|
A kimagozott meggyet műanyag dobozokba rakom olyan adagokban, ahogyan a friss meggyet fel szoktam használni leveshez, mártáshoz... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
kormilla
2012.05.04 08:17
|
|
|
|
|
|
Fűszeres krémmel töltött haltekercsek.
|
A halszeleteket ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fokhagymát, az olívaolajat, a zöldfűszereket és a reszelt citromhéjat al... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.04.29 08:16
|
|
|
|
|
|
Fehérboros brokkolifelfújt
|
A brokkolirózsákat lobogó, sós vízben puhára főzzük, leszűrjük és a fehérborral együtt turmixban pürésítjük.
Elkészítjük a vaj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 12:00
|
|
|
|
|
|
Húsos hasé
|
A felapríttott vöröshagymát kevés olívaolajon megfuttatjuk, erősebbre vesszük a lángot és hozzáadjuk a marhahúst.
Sózzuk, bors... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.07 08:24
|
|
|
|
|
|
Sajtlepények
|
A sajtokat lereszeljük. A tojásfehérjéket kemény habbá verjük.
Az egész tojást egy nagyobb tálban felverjük, hozzákeverjük a ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.02 15:25
|
|
|
|
|
|
Túrófasirt
|
Kockára vágom a hagymát.
Tálban villával összetöröm a túrót, a tál egyik felébe húzom.
Kis lábaskában bő olajat melegíte... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.02 15:22
|
|
|
|
|
|
Panna Mocca
|
A tejszínt a tejjel, a cukorral és a vanília kivonattal néhány perc alatt épphogy felforraljuk.
Hozzáöntjük a frissen lefőzö... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.31 20:17
|
|
|
|
|
|
|