|
Sertésborda tejszínes uborkával és póréval
|
Az uborkát meghámozom , hosszában kettévágom és kikaparom a magos részét.
Kis félholdakra felszeletelem .
A hússzeleteket bes... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:08
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágjuk, és zsírját fazékban
kiolvasztjuk. Rátesszük a finomra vagdalt hagymát, majd... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:23
|
|
|
|
|
|
Baconba tekert csirkemáj
|
A csirkemájat megmosom, félbe vágom. Egyesével a bacon-be csomagolom. Kiolajozott tepsibe vagy jénaiba sorakoztatom őket, és 22... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:14
|
|
|
|
|
|
Párizsi szelet
|
A hússzeleteket enyhén kiklopfoljuk, aztán megsózzuk, kicsit megborsozzuk. Egy zárható tetejű műanyag tálba lerakunk egy réteg ... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.04 09:08
|
|
|
|
|
|
Bakonyi betyárleves
|
Kevés olajon megdinsztelem a hagymát, majd ráteszem a füstölt szalonnát, rá a húst és fehéredésig pirítom. Ezután megszóróm pir... |
2 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:23
|
|
|
|
|
|
Pikáns húsos lencseleves
|
Elővesszük kedvenc leveses fazekunkat. Kevés olajat öntünk bele, megfuttatjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd belevet... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:52
|
|
|
|
|
|
Csülkös krumplileves
|
A csülköt előző este hideg vízben beáztatjuk. Másnap apró kockákra vágjuk. A zöldséget megtisztítjuk és felkarikázzuk, a burgon... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.02 06:49
|
|
|
|
|
|
Köménymagos leves
|
A lisztből és 5 dkg zsírból barnára pirított rántást készítünk, ezután hozzáadjuk a köménymagot és kissé tovább pirítjuk. Majd ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:22
|
|
|
|
|
|
Hamis gulyásleves
|
Az olajban megpirítjuk a finomra vágott vöröshagymát, majd a fokhagymát. Meghintjük pirospaprikával, gyorsan felengedjük kevés ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:18
|
|
|
|
|
|
Disznótoros leves
|
A csontot a megtisztított tüdővel meg a szívvel két liter vízben feltesszük főni, és sóval meg babérlevéllel ízesítjük. Ha féli... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 06:20
|
|
|
|
|
|
|