|
Citromos meggyes krémleves
|
A fűszerekből kivonatot készítünk és belefacsarjuk a citrom levét is. A gyümölcsöt szétturmixoljuk és igény szerint leszűrjük. ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
amentida
2013.11.24 13:34
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos csirkeragu leves
|
elkészítés
1. A csirkemellfilét apró kockákra vágjuk.
2. Egy jó nagy lábosban felhevítjük az olajat, rádobjuk a húst es fehér... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
takacsl01
2013.11.20 13:34
|
|
|
|
|
|
Szőlőkrém leves
|
A leszemezett szőlőt, 1 liter vízben felteszem főni, kb. 15 perc alatt megfő.
Botmixer segítségével összeturmixolom.
Ezután ö... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kligeti
2013.10.24 15:52
|
|
|
|
|
|
Bailey's recept III.
|
A cukrot,vaníliás cukrot összekeverve, a tojással és kevés tejszínnel simára keverjük,ha kell szűrjük.
Ehhez a masszához hozzá... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.20 22:22
|
|
|
|
|
|
Francia hagymás pite
|
A sonkát és a hagymát csíkokra vágjuk, pici olajon megpirítjuk.
A tojásokat felverjük,hozzáadjuk a tejszínt,pici borssal és a ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
zorsha
2013.10.11 20:51
|
|
|
|
|
|
Erdei gyümölcsleves
|
A magozott meggybefőttet egy nagy edénybe tesszük a levével együtt, majd kiegészítjük annyi vízzel hogy
egy liter legyen.
Bel... |
1 komment
|
5 ember kedveli
|
leonard22
2013.07.23 20:31
|
|
|
|
|
|
Francia hagymaleves
|
a hagymákat megtisztítom megmosom a póréhagymát felkarikázom a vöröshagymát kettévágom és felszeletelem.a vajat felolvasztom eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ii
2013.07.18 22:26
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
sütőtök-krémleves
|
A sütőtököt megtisztitjuk (vigyázat!kemény a héja).Majd 2-3 cm oldalú kockákra vágjuk. A beléből a magokat kivesszük, majd a be... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
hogyu
2013.03.22 17:51
|
|
|
|
|
|
Fetasajtos rakott burgonya
|
A krumplit meghámozzuk.
Egy tűzálló tálat kivajazunk, belekarikázzuk a krumpli felét, hogy az alját betakarja, ráteszünk egy ... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 10:00
|
|
|
|
|
|
|