|
Édes-savanyú paprikasaláta
|
A hagymát megtisztítjuk, hosszában vékony cikkekre vágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, és hosszában felszeleteljük.
Eg... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 08:11
|
|
|
|
|
|
Mézes tekercs !
|
A porcukrot a zsírral, 2 egész tojással, és a mézzel tálba tesszük. Csipetnyi sót, szódabikarbónát, és a mézes fűszereket is ho... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.18 23:47
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A karfiolt rózsáira szedem és puhára főzöm, közben elkészítem a besamelmártást : (kevés olaj, liszt ,tej) majd ha kihűlt hozzá... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
overdose1
2012.02.19 00:07
|
|
|
|
|
|
Narancsos sütőtök krémleves
|
A sütőtököt feldaraboljuk, sütőben puhára sütjük. Amíg puhul, olajon megdinszteljük az apróra vágott hagymát, rádobjuk a megtis... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szilveszter22
2012.02.12 18:28
|
|
|
|
|
|
Szarvasbélszín-parázson
|
A fűszereket előbb mozsárban megtörjük, majd egy éles késsel apróra vágjuk és szétterítjük a vágódeszkán. A húst bekenjük bőven... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.12 16:10
|
|
|
|
|
|
Savanyú tüdőleves csicsókával
|
A tüdőt és a szívet 3-4 cm-es darabokba vágom. A lilahagymát és a fokhagymát finomra vágom, a száraz fűszereket mozsárban meg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 23:29
|
|
|
|
|
|
Sütőtökös szarvasragu
|
A megtisztított és hideg vízben kiáztatott szarvashúst felkockázzuk, majd a felhevített zsiradékon megpirítjuk. Ekkor hozzáad... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 10:20
|
|
|
|
|
|
Fűszeres narancs
|
A narancs héját alaposan mossuk le, majd a narancsot vágjuk fél cm vastag karikákra.
A szeleteket tegyük egy lábasba, öntsük f... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila1
2012.02.06 16:01
|
|
|
|
|
|
Szedres chutney ( csatni )
|
Egy serpenyőben karamellizáljuk a cukrot az olajon, majd adjuk hozzá a szeletekre vágott lilahagymát, a szedret,
a félbevág... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 07:08
|
|
|
|
|
|
Babsaláta
|
Puhára főzzük a babot. Mélyhűtöttel egyszerűbb, kevesebbet kell főzni. Közben kockára vágom a hagymát, az uborkát és összekever... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vinagi
2012.02.03 10:13
|
|
|
|
|
|
|