|
Borsós raguleves-csurgatott tésztával.
|
A borsót kifejtjük, megmossuk. A répát meghámozzuk, megmossuk, felszeleteljük. A pórét megmossuk, karikákra vágjuk. A húst me... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.06 16:54
|
|
|
|
|
|
Kapros borsópörkölt galuskával.
|
A hagymát olajon megdinszteljük, majd rárakjuk a borsót, és további 2-3 percig pirítjuk a hagymával.
Végül rárakjuk a paprik... |
0 komment
|
14 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 19:32
|
|
|
|
|
|
Olvadós csokoládés desszert
|
A vajat megolvasztjuk, hozzákeverjük a fűszerpaprikát és állni hagyjuk 20 percig.
Vízgőz felett megolvasztjuk a darabokra tört... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.10 11:58
|
|
|
|
|
|
Tejfölös gombapaprikás
|
A hagymát egészen finomra vágjuk és megdinszteljük az olajon. Lehintjük a pirospaprikával, felengedjük egy kevés vízzel, hozzáa... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:33
|
|
|
|
|
|
Magyaros gombamártás
|
Az apróra vágott hagymát vajon kissé megpirítom, majd hozzáadom a kockára vágott paradicsomot, paprikát, a felszeletelt csiperk... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
tigerx27
2012.03.18 19:26
|
|
|
|
|
|
Lecsós pacal bográcsba
|
A zsíron megpirítjuk a felkockázott vöröshagymát és a fokhagymát, rátesszük a felcsíkozott pacalt, meghintjük és elkeverjük a... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.07 16:06
|
|
|
|
|
|
Vidám sajtgolyók...
|
A sajtokat lereszeljük és hozzádolgozzuk a túrót, sajtkrémet. Ha túl kemény lenne, kevés tejföllel lazítjuk. Ízesítjük az aprít... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.31 23:41
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai ponty...
|
A húsos szalonnát kockára vágjuk, majd megpirítjuk. Hozzáadjuk a finomra vágott hagymát, átsütjük, majd a darabolt gombát i... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.29 08:42
|
|
|
|
|
|
Betyárgombóc
|
A darált húsban elkeverjük a tojásokat, a zsemlemorzsát. Fűszerezzük sóval, borssal, fűszerpaprikával. Összegyúrjuk, és félrete... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.20 06:24
|
|
|
|
|
|
Fűszeres padlizsánkrém...
|
A padlizsánt megmossuk, majd sütőben 200 fokon puhára sütjük. Ezután kicsit pihentetjük, majd lehúzzuk a héját, és fakéssel p... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 06:05
|
|
|
|
|
|
|