|
Oldalas mézes-mustáros pácban
|
Forraljunk fel vizet sóval, egész borssal és babérlevéllel. Ebben az alaplében főzzük puhára az oldalast (kb. 1 órát). Csepegte... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
jolika66
2015.05.22 18:46
|
|
|
|
|
|
Mozzarellával, baconnel töltött csirkemell
|
A zöldbabot megmosom, végeit levágom, majd 5 percre, sós, forrásban lévő vízbe dobom. Ezután jéghideg vízbe teszem. Ha a bab ké... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
niki74
2014.02.22 16:39
|
|
|
|
|
|
Arab grillezett csirkemell
|
A sütőt 180 fokra előmelegítem. Az olajat elkeverem a fűszerrel. A pasztával alaposan bedörzsölöm a húst. 15 percre beteszem a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
balabala63
2014.01.28 08:43
|
|
|
|
|
|
Darált húsos saslik
|
A húst összedolgozzuk a fűszerekkel, a petrezselyemmel, sóval, az olívaolajjal és a tojással.
A hagymát lereszeljük,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
53ilona
2013.08.18 09:59
|
|
|
|
|
|
Szűzpecsenye-nyárson.
|
A szűzpecsenyét 2 cm-es szeletekre vágjuk, sóval, borssal ízesítjük, és egy kevés mustárt kenünk rá. A szalonnát felkockázzuk... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
kis-vakond
2012.09.01 16:10
|
|
|
|
|
|
Sertéssült-grillen-
|
A húst bőrös oldalánál beirdaljuk, sóval és borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük.
A megtisztított vöröshagymával és pa... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.04 12:37
|
|
|
|
|
|
Bugaci töltött csirke
|
A felkockázott szalonna zsírját kisütjük. Megpirítjuk benne a szintén kockákra vágott májat (csirkeaprólék), a felaprózott gomb... |
1 komment
|
14 ember kedveli
|
isti53
2011.12.16 07:48
|
|
|
|
|
|
|