|
Mediterrán tepsis hal
|
A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A zöldfűszereket finomra vágjuk vagy késes robotg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 19:59
|
|
|
|
|
|
Sült császáros gomba felfújt
|
A tészta hozzávalóit egy keverőtálba tesszük és kézzel összegyúrjuk. Minél gyorsabban dolgozunk, a tészta annál omlósabb lesz. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
jolika66
2015.04.23 15:59
|
|
|
|
|
|
Kókuszkrémes piskóta
|
Először a krém alapját kell elkészíteni, hogy jól kihűljön. A pudingból (+ keményítőből) és a tejből sűrű krémet főzünk, félret... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.09 09:41
|
|
|
|
|
|
Piknik kosárkák.
|
1., Fűszervajat úgy készíthetünk a leggyorsabban, ha a vajat apró darabokra morzsoljuk és meleg helyen hagyjuk olvadni. Ha má... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.29 16:50
|
|
|
|
|
|
fűszeres gombaleves
|
Felvágjuk a gombát, a répát, a zöldséget (én úgy szoktam, hogy a szálakat négybe vágom, mivel apróbb darabok, így gyorsabba... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ginger19900123
2012.02.29 13:17
|
|
|
|
|
|
Gombás sertésfalatok vadasan
|
A húst felkockázzuk, a gombát cikkekre daraboljuk. A hagymát kockákra vágjuk és kevés olajon üvegesre pároljuk. Hogy ez a folya... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
isti53
2012.02.24 19:20
|
|
|
|
|
|
Szalagos farsangi fánk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
A lisztet egy edénybe tesszük. A la... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:35
|
|
|
|
|
|
SÓS DIÓS KEKSZ
|
A lisztet a margarinnal összemorzsoljuk, utána a tejföllel, sóval, jól összegyúrjuk. Megkóstoljuk, hogy elég sós e /mert a dió ... |
3 komment
|
7 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.10.26 21:34
|
|
|
|
|
|
Gulyásleves
|
A húst megmossuk, 2x2 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk, és felaprózzuk. A zöldpaprikát és a paradics... |
4 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.05 00:28
|
|
|
|
|
|
|