|
Tanyasi tyúkhúsleves házi csigatésztával
|
A tyúkot megkopasztom, mosom,darabolom. A belsőséggel együtt (máj, zúza, szív) 3 l hideg vízben felteszem főni.
Amikor felforr... |
0 komment
|
23 ember kedveli
|
chopperos
2013.04.18 20:30
|
|
|
|
|
|
Fűszeres hússal töltött burgonyalepény
|
A burgonyát lereszelem és hagyom állni egy ideig, majd a levét kinyomkodom .
Ezután hozzáadom a lisztet, a sót, borst és a toj... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.10 21:41
|
|
|
|
|
|
Szalonnás hagymás lepény.
|
A tészta hozzávalóiból langyos tejjel, a kis kanál cukorral,
az élesztőt felfuttatjuk majd pizza tésztát készítünk és
... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
csatarivill
2013.03.24 08:12
|
|
|
|
|
|
Húsvéti pulykamelltekercs
|
A főtt sonkát a tisztított vöröshagymával együtt ledarálom és a juhtúróval, tojással, reszelt tormával meg a fűszerekkel összek... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
anaxor
2013.03.10 17:04
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi aprópecsenye
|
A sertéshúst metéltre vágjuk. A szalonnát apróra vágjuk, kiolvasztjuk, és ennek zsírjában az apróra vágott vöröshagymát üvegesr... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.10 12:30
|
|
|
|
|
|
Jóasszony pecsenyéje
|
A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával.
A szeleteket ke... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:45
|
|
|
|
|
|
Darálthúsos bugaci leves
|
Füstölt szalonnát apró kockára vágunk, majd zsírjára olvasztjuk. Finomra vágott hagymát megdinsztelünk a zsiradékban, majd bele... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:30
|
|
|
|
|
|
Kolbászleves
|
A kínai kelt megtisztítjuk, alaposan megmossuk, és hosszában négyfelé vágjuk. Torzsáját ék alakban kimetsszük, leveleit szélese... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 08:04
|
|
|
|
|
|
Lencsepüré
|
A lencsét a fokhagymával, sóval, bprssal, a babérlevéllel, annyi vízzel, amennyi ellepi, megfőzzük. Merülőmixerrel pürésítjük, ... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
taen
2013.02.19 22:41
|
|
|
|
|
|
|