|
Borzaska
|
A hekkfiléket besózzuk.
Egyenként lisztbe forgatjuk, ha lehet finomlisztbe.
A fokhagymát összetörjük, a krumplit szálasra... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
zinedine_zidane
2013.07.22 22:00
|
|
|
|
|
|
Alufóliás harcsa
|
A harcsát megmossuk, lecsöpögtetjük.
A krumplit feltesszük főni, de vigyázzunk, ne főzzük szét.
Az alufóliát három rétegb... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
ludmilla50
2013.06.13 13:13
|
|
|
|
|
|
Rebarbarás almás pite
|
A megtisztított rebarbarát 2 cm-s re felvágom és a cukrot elkeverem vele, s állni hagyom .
A tésztához vajat elmorzsolom a li... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.27 23:04
|
|
|
|
|
|
Töltött-káposzta. (Valódi kolozsvári módon.)
|
Minden személyre számítsunk két tölteléket; minden egyes töltelékhez egy középnagyságú káposzta levelet; de nyáron sokkal jobb ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
projo2
2013.04.13 02:09
|
|
|
|
|
|
Tőkehal céklasalátával, burgonyával
|
A céklát megfőzöm , leszűröm , meghámozom , durvára lereszelem , hozzákeverem a joghurtot , sót, borst és a tormát , összekeve... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:49
|
|
|
|
|
|
Jóasszony pecsenyéje
|
A tarját szeleteljük fel és klopfoljuk ki. Sózzuk, borsozzuk meg, majd dörzsöljük be összezúzott fokhagymával.
A szeleteket ke... |
0 komment
|
32 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.07 07:45
|
|
|
|
|
|
Zöldséges baconos fánk !
|
A sütőt 200 fokra előmelegítem .
Egy közepes nagyságú edényben felteszem a vizet, cukrot, vajat és a sót melegíteni.
Amikor ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:03
|
|
|
|
|
|
Darálthúsból-Pásztor pite
|
A serpenyőt felforrósítom, amikor már füstöl, beleöntöm az olajat, majd a darált húst (50dkg) és addig pirítom, amíg szint nem ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.02.16 22:30
|
|
|
|
|
|
Mediterrán csirke zöldségkörettel
|
-A megpucolt krumplit nagy hasábokra vágjuk és tepsibe halmozzuk, meglocsoljuk olajjal és sózzuk. Ezután jól összekeverjük és ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
gzax
2013.02.02 14:24
|
|
|
|
|
|
|