|
Lazac steak
|
A halat sózzuk borsozzuk meg és tegyük félre minimum 15 percre.
A kedvenc salátakeverékünket egy nagyobb serpenyőben kevés o... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
taszat
2018.01.19 22:34
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás fűszervaj
|
A medvehagymá felapritom , s hozzákeverem a petrezselyemzöldet, sót, borst , chilit, fokhagymát s a szobahőmérsékletű vajat is ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2015.04.12 15:35
|
|
|
|
|
|
Pangasius rizottó
|
A halat vajon megpárolom. A rizst puhára főzöm. A halhoz hozzáadom az aprított fügét és a tejszínt, valamint a fűszereket. Össz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
balabala63
2014.01.29 08:56
|
|
|
|
|
|
|