|
Mediterrán tepsis hal
|
A halszeleteket meglocsoljuk citromlével, sózzuk, borsozzuk, félretesszük.
A zöldfűszereket finomra vágjuk vagy késes robotg... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.24 19:59
|
|
|
|
|
|
Fokhagymás hal ropogós bundában
|
A halszeleteket kicsit besózzuk (a tengeri halat óvatosan, mert eleve sós). Egy kiló halhoz 1 nagy vagy 2 kisebb fej fokhagymát... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
taszat
2018.01.06 23:26
|
|
|
|
|
|
Dorozsmai molnárponty
|
1. A halszeleteket megmossuk, lecsepegtetjük, fél órára besózzuk. A szalonnát apróra felkockázzuk. A hagymát meghámozzuk, finom... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:37
|
|
|
|
|
|
Sült harcsa szeletek
|
A halszeleteket alaposan besózzuk, és minimum egy órát állni hagyjuk. A lisztet elkeverjük a paprikával, és ebbe forgatjuk bele... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
francesca
2014.08.17 22:28
|
|
|
|
|
|
Rántott ponty zöldségkörettel
|
A halszeleteket besózom. A tojásokat felverem a sóval és az ételízesítővel. A halszeleteket bepanírozom (liszt, tojás, morzsába... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
amentida
2014.07.13 20:00
|
|
|
|
|
|
Pangasius sült édesburgonyával
|
A halszeleteket lisztbe forgatom. Sózzuk és vajon megsütöm. Az édesburgonyát megtisztítom és felkarikázom. Sós vízben megfőzöm.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
csordasne
2014.06.18 14:01
|
|
|
|
|
|
Rántott, fűszeres pangasius filé
|
A halszeleteket langyos tejbe áztatom, amibe sót, borsot, kakukkfüvet, vegetát és egy kis fokhagymát keverek el. A tejtől megpu... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
dori37
2014.05.23 13:50
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
Paprikás halszeletek
|
A halszeleteket sózom és paprikás lisztbe mártom. Kevés olajon megsütöm őket, alacsony hőmérsékleten.... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
izabella69
2014.03.23 15:36
|
|
|
|
|
|
Halszeletek pirított gombával
|
A gombát szeletekre vágom és kevés olajon megpirítom. Alaposan fűszerezem és addig pirítom, ameddig a leve el nem párolog. A ha... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
cila0628
2014.03.20 23:15
|
|
|
|
|
|
|