|
Tonhalas rakott makaróni
|
1. A hagymát és a fokhagymát meghámozzuk, a hagymát finomra vágjuk. A tonhalat kiemeljük az olajból, kisebb darabokra tördeljük... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
taszat
2017.12.31 16:24
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Túrósfánk
|
Cukrozás nélkül, áfonyalekvárral vadételek kiváló köreteként is fogyaszthatjuk!
1
Az összes összetevőt egy tálba mérjük, és... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
makara
2016.03.09 00:44
|
|
|
|
|
|
Pudingos gyümölcsleves
|
1.Az összes gyümölcsöt a levével együtt beleöntjük egy lábasba, hozzáadjuk a fűszereket, a citromlevet és a forrástól számítva ... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.31 13:54
|
|
|
|
|
|
Gulyáskrém házilag
|
A zöldségeket tisztítsuk meg, a paprikákat csumázzuk ki, hogy mag ne maradjon bennük. A hagymát, a paprikákat, a fokhagymát, a ... |
1 komment
|
26 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.10.09 17:27
|
|
|
|
|
|
Bazsalikomos csirkemell rókagomba mártással
|
Frissen szedett rókagombából az igazi. Illata a sárgabarackhoz hasonlít, míg az íze inkább borsos és fűszeres.
A csirkemelle... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.09 08:49
|
|
|
|
|
|
Sűrített tej házilag
|
A hozzávalókat egy edénybe öntöttem, nagy lángon 10 percet forraltam kavargatva, majd takarékon, lassan bugyogtatva 1 órát főzt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.07.11 09:59
|
|
|
|
|
|
Rántott griz
|
Sűrű tejbegrízt készítünk és tapadásmentes tepsibe, jénaiba, őzgerinc formába öntjük és kihűtjük. A lényeg legalább 5-6 cm. vas... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
kozlik1
2015.02.18 23:14
|
|
|
|
|
|
Tíz perces bögrés-mézes
|
A hozzávalókkal semmi teendő - egyedül a vajat szoktam apróra vágni hozzá. Mindent belerakok a robotgépbe, és összekeverem. Ha ... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.28 13:18
|
|
|
|
|
|
|