|
Édes-savanyú paprikasaláta
|
A hagymát megtisztítjuk, hosszában vékony cikkekre vágjuk. A paprikák magházát eltávolítjuk, és hosszában felszeleteljük.
Eg... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.23 08:11
|
|
|
|
|
|
Gombával rakott sertésborda!
|
A bordákat kiklopfolom ,besózom és borsozom, majd félreteszem egy kicsit.
A gombát felszeletelem,úgy mint a hagymát is.
Olaja... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
ibolya58
2012.02.18 23:46
|
|
|
|
|
|
Borókás báránysült
|
A pác hozzávalóit magas falú, keskeny edénybe tesszük, és 1-2 perc alatt botmixerrel péppé dolgozzuk. A báránycombot megmossuk,... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
djwems1980
2012.02.19 00:02
|
|
|
|
|
|
Borban pácolt sertéstarja
|
A fólia alatt megütögetett tarjaszeleteket sóval, borssal, kakukkfűvel ízesítjük, majd felhevített olajban megsütjük.
A hús... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.18 09:29
|
|
|
|
|
|
Húsos cannelloni
|
Az apróra vágott hagymát megpárolom az olíván, hozzáadom a darált húst,és pirítom vele.Mikor a hús elkészült fűszerezem sóval,b... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
ebartos
2012.02.17 16:45
|
|
|
|
|
|
Fűszeres kecskesajt golyók
|
A fetasajtot és a juhtúrót egy villa segítségével összetörjük és jól összekeverjük, majd a hűtőszekrényben hagyjuk ismét megd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:02
|
|
|
|
|
|
Szarvascomb nyárson
|
A szarvascombot előbb rostirányra merőlegesen nagyobb, és 2-3 cm vastag szeletekre vágjuk. A szeleteket enyhén megklopfoljuk, m... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:25
|
|
|
|
|
|
Muflonhúsos pásztorpite
|
A megmosott, megtisztított húst kisebb kockákra vágjuk fel és a jól felhevített mangalica-, vagy libazsíron szépen lepirítjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 08:13
|
|
|
|
|
|
Rakott karaj gazdagon
|
A felszeletelt gombát pici olajon megdinsztelem, hogy a felesleges folyadékot kiadja magából. A karajszeleteket kiklopfolom, és... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.10 18:29
|
|
|
|
|
|
Kenyértésztában sült-fűszeres vaddisznó
|
Először a tészta alapanyagait (a tojás kivételével, mivel az a sütés előtti lekenéshez való) összekeverjük, kézzel jól kidolg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.10 17:33
|
|
|
|
|
|
|