|
Mazsolás császármorzsa búzadarából
|
A búzadarát a cukrokkal együtt egy tálba tesszük, adunk hozzá egy kevés sót, összekeverjük, majd hozzáadjuk a tojásokat és a ci... |
0 komment
|
12 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.16 11:47
|
|
|
|
|
|
Kapribogyós csirkemell
|
A csirkemellet kisebb szeletekre vágjuk. Sózzuk, borsozzuk mindkét oldalukat és végül lisztben megforgatjuk, hogy egy vékony ré... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
noble
2015.04.11 06:08
|
|
|
|
|
|
Gombafasírt – melegen és hidegen
|
A laskát megtisztítottam, és egészen apróra kockáztam (kb. fél cm). A hagymát finomra aprítottam. A vargánya eleve kockázva ker... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.18 13:12
|
|
|
|
|
|
Nem kell hozzá tehén: tejföl készítése házilag
|
A tejet felforraltam és hagytam, hogy visszahűljön annyira, hogy beledugva az ujjam ne legyen nagyon meleg. Belekevertem a tejf... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.01.15 21:39
|
|
|
|
|
|
Kávés kókuszgolyó
|
Daráljuk le a kekszet és a mandulát, keverjük össze. Adjuk hozzá a kakaót, a kávét, a brandyt és 20 dkg kókuszreszeléket. Jól k... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
kunattilane
2013.12.05 15:08
|
|
|
|
|
|
Spenótos-fokhagymás csíkos kalács
|
Az élesztőt felfuttatjuk a langyos tejben a cukorral.
A liszteket egy tálba szitáljuk. Beleöntjük a felfutott élesztőt, a sót,... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
projo2
2013.04.21 17:14
|
|
|
|
|
|
Pikáns húsos lencseleves
|
Elővesszük kedvenc leveses fazekunkat. Kevés olajat öntünk bele, megfuttatjuk rajta a finomra vágott vöröshagymát, majd belevet... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:52
|
|
|
|
|
|
Chilis-fokhagymás tagliatelle
|
A vizet felteszem főni, ezalatt megpucolom a fokhagymákat, három darab kivételével felaprítom kis korongokra.
A szárított... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.18 18:00
|
|
|
|
|
|
Salátaleves.
|
A salátát alaposan megmossuk, lecsepegtetjük, csíkokra vágjuk. A szalonnát apró kockára vágva kevés zsírban kiolvasztjuk, és ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.07.12 16:13
|
|
|
|
|
|
Meglepetés
|
A kalácstészta elkészítése:
A tejet kéz melegre melegítjük, és édesítőszerrel kellemesen édesre ízesítjük.
2 dl tejben elke... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
dorcih
2012.04.06 22:37
|
|
|
|
|
|
|