|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Étcsokoládés-torta
|
1:A tészta elkészítéshez a vajat a cukorral és a sóval habosra keverjük,majd habverővel a tojást beledolgozzuk,és addig verjük,... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
carlostina
2012.12.28 11:45
|
|
|
|
|
|
Halászlé
|
Legjobb, ha 1.30- 1.60 kg -os pontyokat veszünk.
Tisztítás után beirdaljuk, azaz 3-4 mm mélyen bemetszést végzünk a hal húsába... |
5 komment
|
6 ember kedveli
|
kicsimaszat
2012.12.06 23:21
|
|
|
|
|
|
Nagyoncsokis brownie Ágnes :) módra
|
Mikróban összeolvasztottam a feldarabolt margarint a kockákra tört csokival majd alaposan átkavartam.
A tojásokat a cukrokkal ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
yaskane
2012.09.06 11:07
|
|
|
|
|
|
Marcipánmassza - Házilag
|
A mandulát forró vízbe tesszük, majd az újraforrástól számított 2-3 perc múlva leszűrjük, s a fellazult, barna héjából könnyedé... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
sebaricsi
2012.08.22 17:54
|
|
|
|
|
|
Omlós csokoládétorta cukrozott naranccsal
|
Daraboljuk fel a cukrozott narancsot és áztassuk be az alkoholba. Alacsony lángon olvasszuk fel a csokoládét és a vajat, míg eg... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
redrozsa
2012.06.16 09:05
|
|
|
|
|
|
Gluténmentes zöldborsó főzelék (vega)
|
Vegyünk elő egy pároló edényt.
Az aljába öntsünk kb. 5 dl vizet, a tetejébe tegyük a megmosott, kifejtett borsót.
Fedő ala... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.06.04 16:09
|
|
|
|
|
|
Fűszeres kecskesajt golyók
|
A fetasajtot és a juhtúrót egy villa segítségével összetörjük és jól összekeverjük, majd a hűtőszekrényben hagyjuk ismét megd... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.11 18:02
|
|
|
|
|
|
Bóbitás piskóta szelet
|
Előző este felforraljuk a tejszínt és beletördeljük a csokit.
Feloldódásig kevergetjük és lehűtjük.
A tojássárgákat habosra... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
fboka
2012.02.05 22:01
|
|
|
|
|
|
|