|
Házi szardínia készítése
|
A halakat megtisztítjuk, kibelezzük, fejét levágjuk, majd jól megmosva besózzuk. Két napig hűvös helyen állni hagyjuk a sóban. ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
alex58
2012.03.28 08:00
|
|
|
|
|
|
Sült hal-édes-savanyú mártással-
|
A megtisztított, szárazra törölt hal mindkét oldalát átlósan beirdaljuk, sózzuk, fűszerkeverékkel bedörzsöljük.
A mártáshoz... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.03 16:53
|
|
|
|
|
|
Sült keszeg-másképp-
|
A halakat sűrűn beirdaljuk, besózzuk (a só a vékony szálkákat szétmarja), és 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A besózott hala... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:44
|
|
|
|
|
|
Halászlé ahogyan a szomszédtól lestem el.
|
Alaplé készítése:
A hagymát kockára vágjuk (nem fontos egyenlő méretre), 2 ek zsíron megfonnyasztjuk, hozzáadjuk a reszelt fok... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
xamada
2011.12.22 19:20
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
|