|
Pacalpörkölt-
|
A pacal abálása: először is a hentesnél veszek szép, előmosott pacalt (1 főre kb. 30 dkg-ot számolok). Ezt otthon gondosan meg... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.21 08:59
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt bográcsban
|
Végig lassú (kis) tûzön, parázson készül az étel !
A szalonnát apró kockára vágom, és kisütöm a zsírját. Beledobom egy... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 08:22
|
|
|
|
|
|
Raffaello
|
A tejet, a tejszínt, a cukrot és a kókuszreszeléket sűrűre főzzük. Közben a darát a vajon megpirítjuk. Lassú tűzön, folyamatosa... |
0 komment
|
35 ember kedveli
|
mildiko50
2011.12.20 07:35
|
|
|
|
|
|
Hóember tejberizsből-az unokáim kedvence-
|
A tejet kétszeresére hígítjuk, reszelt citromhéjjal és cukorral ízesítve felforraljuk. A megmosott és az apró kockára vágott ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.15 04:28
|
|
|
|
|
|
Sacher torta-ahogy én készítem-
|
A vajat a cukorral habosra keverjük. Hozzáadjuk a megolvasztott étcsokoládét és alaposan elkeverjük. Egyenként hozzáadjuk a toj... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 19:26
|
|
|
|
|
|
Császárkörtés szaloncukor
|
Elkészítés: Fél kiló cukrot felteszünk főni két deci vízzel, s folyamatosan kevergetve addig főzzük, amíg hólyagos és átlátszó ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
isti83
2011.12.14 10:33
|
|
|
|
|
|
Kolbászos lencseleves-ahogy én készítem-
|
Elkészítés:
A lencsét egy éjszakára beáztatjuk, a vöröshagymát, sárgarépát, petrezselyemgyökeret megtisztítjuk és apróra v... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.14 07:12
|
|
|
|
|
|
Ferrero Rocher
|
A csokoládét, tejszínt és Nutellát vízgőz fölött vagy mikróban egybeolvasztjuk. Hűtőszekrénybe tesszük teljes dermedésig. Az eg... |
1 komment
|
21 ember kedveli
|
ninababa20
2011.12.13 18:29
|
|
|
|
|
|
Kinder Pingui szelet - otthon
|
A tészta hozzávalóiból 2 lapot süssünk ki (38x22 cm- es formában), külön-külön, mert vékony lapokat kapunk. Legjobb, ha a hozzá... |
33 komment
|
636 ember kedveli
|
margitanya
2011.12.12 13:45
|
|
|
|
|
|
|