|
Gesztenyés bukta
|
A tejet meglangyosítjuk és a felét egy másik pohárba átöntjük. Az élesztőt belemorzsoljuk és 1 kiskanál cukrot hozzáadva kb. 15... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
feviroza
2014.05.13 16:43
|
|
|
|
|
|
Zöldséges zöldborsó mentával
|
A szőlőmagolajon a hagymát üvegesre dinsztelem, majd ráteszem a pirospaprikát.
A zöldséget és a zellert nagylyukú reszelőn, ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
nessie_graf
2012.07.09 21:45
|
|
|
|
|
|
Sajtos-hagymás sült karaj
|
A karajt felszeleteljük, megsózzuk és kiklopfoljuk. Lisztben megforgatjuk, majd egy serpenyőben olajon 2-2 percig pirítjuk a sz... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
mildiko50
2012.02.11 10:00
|
|
|
|
|
|
Céklasaláta...
|
A tisztított céklát héjastól, sózott vízben puhára főzzük, majd a héját leszedjük és felszeleteljük. Az elkészített salátalév... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 08:10
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
Kocsonya hagyományos módon
|
A húsféléket leperzselem, megkapargatom, megmosom. A zöldségeket megtisztítom. Egy nagy fazékban odateszem a megtisztított hús... |
3 komment
|
10 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.13 09:44
|
|
|
|
|
|
|