|
Gyümölcsös csirke
|
A megtisztított csirkét daraboljuk, a vajat felhevítjük egy lábasban, a csirkét belehelyezzük a lábasba ezután, a fűszereket is... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
venci76
2011.12.11 17:30
|
|
|
|
|
|
Finn karácsonyi mézes
|
A mézet és a fűszereket összefőzzük. Hozzáadjuk a margarint, és addig keverjük, amíg kihűl.
Ezután felverjük a tojást, és h... |
1 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:09
|
|
|
|
|
|
Csigapörkölt
|
Igazán a szép, nagy koranyári éticsiga alkalmas az elkészítésére. A csigákat tartsuk néhány napig fedeles kosárban, hogy a bélt... |
2 komment
|
22 ember kedveli
|
donaldduck
2011.12.11 17:03
|
|
|
|
|
|
LENCSELEVES
|
a megtisztított zöldségeket lereszeljük
az olajon megfuttatjuk az apróra vágott hagymát és fokhagymát
rászórjuk a zöldségeket... |
1 komment
|
7 ember kedveli
|
bodoban
2016.11.02 11:05
|
|
|
|
|
|
Zöldborsófőzelék
|
Étolajat hevítünk egy lábasban. Mikor forró, ráöntjük a friss, vagy mirelit zöldborsót és kicsit pirítsuk meg, forgassuk át a f... |
3 komment
|
9 ember kedveli
|
muranyinikola
2016.05.24 11:40
|
|
|
|
|
|
Öreganyám-leves
|
Az apróra vágott vöröshagymát zsíron megdinszteljük. Utána hozzáadjuk a karikákra vágott zöldségeket és az apróra vágott csirk... |
3 komment
|
6 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.05.31 10:43
|
|
|
|
|
|
Pikáns tojáskrém
|
A tojások sárgáját törd össze villával, a fehérjét pedig vágd olyan apró kockákra amilyenre csak tudod. Ehhez add hozzá a tejfö... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.11.06 12:57
|
|
|
|
|
|
Olajos halkrém
|
A gombát megpirítom kevés olajon és fűszerezem. A végén pirospaprikával megszórom. A haldarabokat kiveszem az olajból. A gerinc... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
pokollady
2014.08.18 22:33
|
|
|
|
|
|
Lebbencsleves
|
A szalonnát apró csíkokra vágom és az olajon zsírjára pirítom. Hozzáteszem a kockákra vágott vöröshagymát. Amikor már üveges, f... |
3 komment
|
1 ember kedveli
|
kicsidyya
2014.08.18 16:51
|
|
|
|
|
|
Harcsa halászlé
|
A halat megmosom, fejét, fakárt, úszonyait levágom. A húsát sűrűn beirdalom, kétujjnyi vastag szeletekre vágom, besózom, hidegr... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
patakigigi
2014.04.07 16:57
|
|
|
|
|
|
|