|
Savanyúság-karfiol és brokkoli-
|
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és gondosan megmossuk, majd lecsepegtetjük. Ugyanígy járunk el a brokkolival is. ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:23
|
|
|
|
|
|
Rakott karfiol
|
A rizst megpároljuk. A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és megmossuk. Sós, forró vízben megfőzzük, de vigyázzunk; csak... |
2 komment
|
13 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.12 19:11
|
|
|
|
|
|
Paprikás csirke nokedlivel
|
A csirkét gondosan megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a para... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.11 23:32
|
|
|
|
|
|
Dióval töltött csirkecomb-csicsóka pudinggal-
|
A csirkecombot egyben hagyjuk, de a felső részéből a csontot kiszedjük, sózzuk, félretesszük pihenni, közben elkészítjük a tölt... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 14:25
|
|
|
|
|
|
Avokádókrém
|
Arra ügyeljünk, hogy érett zöldséget használjunk fel, az éretlen avokadó kemény, de otthon pár nap alatt megpuhulhat, ha szeren... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 14:44
|
|
|
|
|
|
Savanyú káposztás sztrapacska...
|
A savanyú káposztát kimossuk, kinyomkodjuk és
apróbbra vagdossuk.
A füstölt szalonnát apró kockára vágjuk és kisütjük, a... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 08:23
|
|
|
|
|
|
Madártej...
|
A tejet a vaníliarúddal felforraljuk, és lassú forrásban tartjuk.
A tojást kettéválasztjuk, a fehérjéket 2 evőkanál porc... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.03 15:14
|
|
|
|
|
|
Rózsafánk
|
A hozzávalókat összegyúrjuk és vékonyra kinyújtjuk. Közepes fánk szaggatóval kiszaggatjuk és 3 darabot egymásra teszünk. Szélei... |
2 komment
|
15 ember kedveli
|
mildiko50
2012.01.02 08:23
|
|
|
|
|
|
Mandulás csirke-zöldborsóval---
|
A csirkehúst megmossuk, lehúzzuk a bőrét, a húst feldaraboljuk, és tálba tesszük. A hagymát, a fokhagymát megtisztítjuk, és a... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.23 13:41
|
|
|
|
|
|
Csirkemell gyümölcsmártásban
|
A csirkemellet lebőrözzük, kicsontozzuk, megmossuk, szárazra töröljük, és csíkokra vágjuk. A rebarbarát megmossuk, leszálkázzuk... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
isti53
2011.12.22 13:31
|
|
|
|
|
|
|