|
Édes-savanyú kínai csirke...
|
A csirkemelleket kicsontozzuk, bőrüket lefejtjük, a húst vékony csíkokra vágjuk. Hozzáadunk 1 evőkanál szójaszószt és a rizsl... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.21 06:55
|
|
|
|
|
|
Nápolyi lasagne...
|
A paradicsom héját lehúzzuk, húsát feldaraboljuk. A hagymát meghámozzuk, apróra vágjuk. A bazsalikomot leöblítjük, szárazra r... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.17 15:42
|
|
|
|
|
|
Afrikai harcsafilé tokaji aszúban párolva
|
A harcsafilét felkockázzuk, sóval, őrölt borssal átforgatjuk, és kicsit pihentetjük.
A serpenyőben kevés olajat hevítünk.
Be... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.15 20:29
|
|
|
|
|
|
Jércesaláta-pirítóssal...
|
A csirkemelleket kiklopfoljuk, grill fűszerkeverékkel megszórjuk, és roston megsütjük.
Ha kihűlt, a húst összekockázzuk. A... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.14 16:41
|
|
|
|
|
|
Almás kacsasült...
|
Egy egész pecsenyekacsát jól megtisztítunk és megmosunk. Lesózzuk, és 1-2 órát állni hagyjuk. Beáztatjuk a római tálat fél ór... |
1 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:29
|
|
|
|
|
|
Almás rakott csirkemell...
|
A felszeletelt húst enyhén kiklopfoljuk, fűszerezzük, sózzuk. A szeletelt szalonna felét sütőtálba vagy tepsibe lerakjuk, rát... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.13 13:20
|
|
|
|
|
|
Paprikás csirke nokedlivel
|
A csirkét gondosan megtisztítjuk, kisebb darabokra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, és finomra aprítjuk. A zöldpaprikát és a para... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
szimbus
2012.01.11 23:32
|
|
|
|
|
|
Dióval töltött csirkecomb-csicsóka pudinggal-
|
A csirkecombot egyben hagyjuk, de a felső részéből a csontot kiszedjük, sózzuk, félretesszük pihenni, közben elkészítjük a tölt... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.11 14:25
|
|
|
|
|
|
Rakott makaróni egy óra alatt!
|
A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk. A felhevített olajon a kétféle hagymát rövid ideig pároljuk. Hozzáa... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 17:07
|
|
|
|
|
|
Birkapörkölt -bogácsban-
|
A húst a csonttal együtt feldaraboljuk, úgy 3-4 cm-es darabokra. A hagymát felkockázzuk (nem fontos nagyon apróra, mert mire ... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.05 19:28
|
|
|
|
|
|
|