|
Fehérboros tűzdelt pulykasült
|
A megmosott húst leszárítjuk, hegyes késsel sűrűn zsebeket vágunk bele, darabolt szalonnával és fokhagymával megtűzdeljük. Egy ... |
1 komment
|
4 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.15 17:54
|
|
|
|
|
|
Mézes magvas csemege
|
A dió, a mandula és a mogyoró felét durvára őröljük.A mézet állandóan kevergetve meglangyosítjuk.Amikor már folyós,belekeverjük... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.22 09:29
|
|
|
|
|
|
Kuszkusszal töltött padlizsán.
|
:
A padlizsánt előkészítjük, majd hosszanti irányban vékony szeleteket vágunk. A szelteket megsózzuk és állni hagyjuk, majd ... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.07 21:37
|
|
|
|
|
|
Szedres chutney ( csatni )
|
Egy serpenyőben karamellizáljuk a cukrot az olajon, majd adjuk hozzá a szeletekre vágott lilahagymát, a szedret,
a félbevág... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.06 07:08
|
|
|
|
|
|
Savanyúság-karfiol és brokkoli-
|
A karfiolt megtisztítjuk, rózsáira szedjük, és gondosan megmossuk, majd lecsepegtetjük. Ugyanígy járunk el a brokkolival is. ... |
1 komment
|
15 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.16 08:23
|
|
|
|
|
|
|