|
Bácskai csirkemáj-pirított tarhonyával...
|
A tarhonyához a vizet felforraljuk. A hagymát nagyon apróra összevágjuk, majd egy serpenyőben az olajon megfuttatjuk a hagymá... |
0 komment
|
28 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.27 07:10
|
|
|
|
|
|
Sajtos-tejfölös lángos...
|
Kb. 1 dl tejet meglangyosítunk, belemorzsoljuk az élesztőt, majd kb. 1 evőkanál lisztet adunk hozzá, és meleg helyen hagyju... |
0 komment
|
34 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.26 07:36
|
|
|
|
|
|
Sajtfánk
|
A sütőt előmelegítjük 180 C-ra, és előkészítünk egy szilikonos sütőpapírral fedett sütőlemezt.
A vajjal körbevajazzuk az üstöt... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 22:33
|
|
|
|
|
|
Csörögefánnk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
Először a lisztet elmorzsoljuk a vaj... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:38
|
|
|
|
|
|
Szalagos farsangi fánk
|
Előkészítünk egy szalvétákkal fedett tálcát, valamint egy serpenyőben olajat a tűzhelyre.
A lisztet egy edénybe tesszük. A la... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:35
|
|
|
|
|
|
Túrófánk
|
Az összes összetevőt egy tálba mérjük, és alaposan összekeverjük. Nem baj, ha túródarabos lesz a végeredmény, de alaposan el le... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
benyu1
2011.12.23 10:32
|
|
|
|
|
|
frankfurti leves ahogy a Nagyi készíti
|
A kelkáposztát vékonyan felszeleteljük és egy nagy lábas vízben 3-4 percig forraljuk.
Leöntjük róla a levet, tiszta vizet enge... |
0 komment
|
20 ember kedveli
|
xamada
2011.12.22 08:04
|
|
|
|
|
|
FeketeErdő szelet
|
A 8 db tojásból, 8 evőkanál cukorból, 6 evőkanál lisztböl, 2 evőkanál kakaóporból, 1 csomag sütőporból egyszerű, sima piskótát ... |
0 komment
|
9 ember kedveli
|
ginger19900123
2011.12.19 20:00
|
|
|
|
|
|
Zalai kosárka
|
A porcukrot a két tojással habosra keverjük.
Hozzáadjuk a margarint/vajat, majd a lisztet (melybe a sütőport kevertük).
Dió n... |
2 komment
|
11 ember kedveli
|
pekbeata
2011.12.17 00:59
|
|
|
|
|
|
Habcsók
|
A tojásfehérjékből (a cukor hozzáadásával) laza habot készítünk, majd az edényt forró vízbe, vagy gőz fölé állítva folytatjuk a... |
1 komment
|
20 ember kedveli
|
isti83
2011.12.16 09:28
|
|
|
|
|
|
|