|
Disznóhús lerben
|
A disznócombot egy nappal előtte bepácoljuk:
jól megsúroljuk olajjal, sóval mindegyik felét, majd megszórjuk borssal
egy alum... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
bodoban
2016.10.18 14:44
|
|
|
|
|
|
Hideg őszibarack krémleves
|
Az őszibarackokat megpucoljuk, összeturmixoljuk. Ha nagyon sűrűnek találjuk, kevés vizet önthetünk hozzá. Feltesszük főni. Csip... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
gondazsu
2016.09.17 15:31
|
|
|
|
|
|
Patiszonfasírt dödöllével
|
Fasírt:
Anyagokat összekeverjük. Evőkanállal kiveszünk a masszából és zsemlyemorzsában meghempergetjük gömbölyűre és kissé lel... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
nemarika
2016.08.09 15:04
|
|
|
|
|
|
A legfinomabb Szilvás Gombóc
|
A krumplit meghámozzuk, felkockázzuk, és kifőzzük.
Leszűrjük, összetörjük, hagyjuk kicsit kihűlni. Félbevágjuk, és kimagozzuk ... |
1 komment
|
12 ember kedveli
|
biga26
2016.08.03 22:28
|
|
|
|
|
|
Avokádós Ráksaláta
|
Az avokádót hosszában vágjuk ketté, vegyük ki a magot. Vegyünk ki mindkét félből 2-2 ek-nyit. Nyomkodjuk szét. Adjuk hozzá a mu... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
vectra777
2016.05.21 14:14
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Túrósfánk
|
Cukrozás nélkül, áfonyalekvárral vadételek kiváló köreteként is fogyaszthatjuk!
1
Az összes összetevőt egy tálba mérjük, és... |
2 komment
|
12 ember kedveli
|
makara
2016.03.09 00:44
|
|
|
|
|
|
Currys, kókuszos csirkemell
|
Alaposan megmossuk a csirkemellet és félbevágjuk, hogy vékonyabb szeleteket kapjunk, majd mindkét oldalát sózzuk, borsozzuk.
K... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.01.05 10:28
|
|
|
|
|
|
Virslis falatkák
|
A leveles tésztát, miután kiolvadt, enyhén lisztezett munkalapon vékonyra nyújtjuk, majd derelyevágóval, vagy késsel két ujjnyi... |
0 komment
|
16 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.12.27 07:45
|
|
|
|
|
|
|