|
Csirkecomb répával, hagymával !
|
Az apróra felvágott hagymát és a felkarikázott répát kevés olajon megpirítom .
Beleteszem a combokat is, azt is mindkét olda... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.12 14:31
|
|
|
|
|
|
Abbahagyhatatlan csirke
|
A feldarabolt csirkét sóval, borssal fűszerezzük. (Aki nem szereti a bőrét, leszedheti és úgy fűszerezheti a csirkét.)
A liszt... |
1 komment
|
24 ember kedveli
|
birann
2013.07.16 21:11
|
|
|
|
|
|
Óriásropi - Grissini
|
A liszteket, sajtot, sót, cukrot, köményt egy tálba teszem. Hozzáadom a vajat. Meglangyosítom a vizes tejet, az élesztőt elkeve... |
0 komment
|
10 ember kedveli
|
nyuszko0
2013.05.18 22:24
|
|
|
|
|
|
Kelt " kiflicske"
|
A meleg tejbe rakom az élesztőt és a cukrot, hagyom felfutni.
Egy nagyobb tálba rakom a lisztet, sót, élesztős tejet, vizet , ... |
2 komment
|
36 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:53
|
|
|
|
|
|
Erdélyi gulyásleves
|
A húst megszabadítom a faggyútól és az inaktól, megmosom, majd forró ecetes vízzel leforrázom. 6-8 percig forró vízben áztatom,... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
rhs
2013.03.09 13:17
|
|
|
|
|
|
Sertésragúleves gazdagon !
|
Egy serpenyőben felmelegítem az olajat és ráteszem a kockára vágott hús pirítani.
Ezek után beleteszem még a hagymát is, kever... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.04 22:05
|
|
|
|
|
|
Székelygulyás
|
A káposztát kevés sós vízben a babérlevéllel párold puhára.
(Ha túl sok leve marad, szűrd le.) A pörkölt levébe főzd bele az ... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.03 07:59
|
|
|
|
|
|
Köménymagos leves
|
A lisztből és 5 dkg zsírból barnára pirított rántást készítünk, ezután hozzáadjuk a köménymagot és kissé tovább pirítjuk. Majd ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:22
|
|
|
|
|
|
Tojásleves
|
A lisztből és az olajból rántást készítünk. Beletesszük az egész köményt, valamint a pirospaprikát. 1 liter vízzel felöntjük. B... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
galambjani
2013.03.01 17:13
|
|
|
|
|
|
|