|
Bőség tepsi
|
A burgonyát megtisztítjuk, hasábokra vágjuk. Egy tepsibe terítjük, sózzuk, borsozzuk, és olajjal meglocsoljuk úgy, hogy egyenle... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
lilagondolatok
2014.12.01 17:16
|
|
|
|
|
|
Olcsó póréhagymás sajtkrémleves
|
A póréhagymát apróra vágjuk. (A zöld levelét is tegyük bele. Nagyon finom ízt ad, és izgalmasan néz ki a levesben.) Majd fo... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.15 22:06
|
|
|
|
|
|
Rakott cukkini !
|
A hagymát kevés olajon megpirítom , s ráteszem a darált húst, majd elkeverem.
Pirítom együtt az egészet, közben sózom és borso... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2012.09.18 21:56
|
|
|
|
|
|
Rösti cordon bleu...
|
Elkészítés:
A burgonyát megmosunk, meghámozunk és almareszelőn lereszelünk. 3 tojást felverünk, a reszelt burgonyával alaposan... |
0 komment
|
13 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.20 06:38
|
|
|
|
|
|
|