|
Scsí
|
A marhahúst lemossuk,és hideg vízbe főni tesszük,majd habját leszedjük és bezöldségeljük. Sóval ,borssal fűszerezzük,majd ha ké... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.08 13:37
|
|
|
|
|
|
Brokkolikrémleves
|
A brokkolit lemossuk, és összevágjuk minél kisebb darabokra.
Meghámozzuk a krumplit, és összevágjuk minél kisebb koc... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.20 19:44
|
|
|
|
|
|
Nudli
|
A burgonyát héjában megfőzzük, héját lehúzzuk és burgonyatörővel áttörjük. Hozzáadjuk a vajat, a lisztet, a sót, a búzadarát, a... |
1 komment
|
11 ember kedveli
|
tigerx27
2012.04.11 00:02
|
|
|
|
|
|
Nyárson sül hal
|
A halfiléket hideg vízben lemossuk, leitatjuk róluk a nedvességet, és kisebb darabokra vágjuk.
A paprikát kicsumázzuk, és... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.02.09 07:43
|
|
|
|
|
|
Sertéstokány-belsőségekkel-
|
A húst lemossuk, leszárogatjuk, 4 cm hosszú, ceruzavastagságú darabokra szeljük. A belsőségeket az erektől és vezetékektől me... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.19 16:56
|
|
|
|
|
|
Sült keszeg-másképp-
|
A halakat sűrűn beirdaljuk, besózzuk (a só a vékony szálkákat szétmarja), és 5-6 órára hűtőszekrénybe tesszük.
A besózott hala... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.08 07:44
|
|
|
|
|
|
|