|
Citrommal sült hal zöldséges körettel
|
1. A rizst megfőzzük a csomagoláson megadott utasítás szerint. Közben apróra vágjuk a hagymát, és egy fazékban, kevés olívaolaj... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
taszat
2018.01.05 19:43
|
|
|
|
|
|
Hortobágyi slambuc bográcsban
|
A hortobágyi slambuc bográcsban úgy készül, hogy a kockára vágott füstölt szalonnát lepirítjuk.
Ha szeretnénk, kisze... |
0 komment
|
17 ember kedveli
|
lilagondolatok
2016.04.15 15:38
|
|
|
|
|
|
Bazsalikomos csirkemell rókagomba mártással
|
Frissen szedett rókagombából az igazi. Illata a sárgabarackhoz hasonlít, míg az íze inkább borsos és fűszeres.
A csirkemelle... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
lilagondolatok
2015.08.09 08:49
|
|
|
|
|
|
Csirkemáj rizottó
|
A vöröshagymát apró kockákra vágjuk, olajon lepirítjuk, majd hozzáadjuk a megtisztított és kockákra vágott csirkemájat. Jól átf... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
feviroza
2014.12.27 09:02
|
|
|
|
|
|
Ördöglángos - Cece
|
A marhahátszínt előző este őrölt fekete borssal és mustárral alaposan bekenjük, és hűtőszekrényben pihentetjük. Másnap a vörösh... |
0 komment
|
5 ember kedveli
|
simocsi
2014.07.10 22:02
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb mustárban
|
A combot a forgónál kettévágjuk, bőrét lehúzzuk. Sózzuk és borsozzuk. A mustárt és a tejszínt kevés sóval, borssal összekeverjü... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
nokedlee
2014.02.14 20:24
|
|
|
|
|
|
Tárkonyos leves
|
A pulykamellet felcsíkozzuk és olajon lepirítjuk. Egy pici sóval megszórjuk, majd felengedjük vízzel és ízesíjük. Hozzáadjuk a ... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
sz-andi
2014.01.30 16:33
|
|
|
|
|
|
Csirkecomb székely módra
|
A burgonyát hajában puhára megfőzzük.Közben a csirkecombokat a forgónál kettévágjuk és jól megsózzuk majd a felforrósított olaj... |
1 komment
|
9 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.15 11:57
|
|
|
|
|
|
Pulykaragu májas burgonyagombóccal
|
A húst megmossuk,apróra vágjuk,és kevés sós vízben megfőzzük .Leszűrjük és leöblítjük hideg vízzel.A vöröshagymát apróra vágjuk... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.19 17:50
|
|
|
|
|
|
Őzcomb Vadas ragu módra
|
A zöldséget és a hagymát összevágjuk. Olajon lepirítjuk, hozzáadjuk a fokhagymát, borsot, sót, babérlevelet és készre pároljuk.... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
projo2
2013.09.02 16:11
|
|
|
|
|
|
|