|
Káposztàs tèszta
|
Elkészítés:
A káposzta külső leveleit távolítsd el, majd mosd meg, vágd négy részre, és reszeld le. Hagyd állni 10-15 perci... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
henihencsi
2016.08.11 22:03
|
|
|
|
|
|
Medvehagymás fűszervaj
|
A medvehagymá felapritom , s hozzákeverem a petrezselyemzöldet, sót, borst , chilit, fokhagymát s a szobahőmérsékletű vajat is ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2015.04.12 15:35
|
|
|
|
|
|
Diós-csokis félhold
|
A tojássárgát kikeverem a cukorral, dióval és a liszttel.
A tojásfehérjét kemény habbá felverem és a tésztához keverem de óv... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
ibolya58
2014.03.29 16:37
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A halat megtisztítjuk, kívülről megmossuk (utána már nem szabad mosni). Majd felbontjuk, a belsőséget kiszedjük - ikrát-t... |
1 komment
|
1 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.19 17:36
|
|
|
|
|
|
Bajai halászlé
|
A pontyot megtisztítjuk. Ez abból áll, hogy az élő pontyot agyonütjük úgy, hogy pontosan a szeme közé ütünk egy kalapáccsal. Ez... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
eslavitsek
2013.10.16 11:13
|
|
|
|
|
|
Túrós csodalepényem !
|
A tojások sárgáját a porcukorral habosra kikeverem .
Hozzáadom az olajat,, lisztet, és fél deci langyos tejben feloldott szala... |
2 komment
|
20 ember kedveli
|
ibolya58
2013.08.10 23:42
|
|
|
|
|
|
Keverve sült bárány feketebab mártásban
|
Az erjesztett fekete babot tegyük tálba, öntsük le forrásban lévő vízzel, hagyjuk ázni 20 percig, majd jól csepegtessük le.
Sz... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
projo2
2013.06.05 23:18
|
|
|
|
|
|
Túrós szilvatorta
|
Egy 26 cm- es formához való
A sütőt előmelegítem 180 fokra
Ha nyers szilvából készítem , akkor, a kimagozott szilvát 1.5 d... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
ibolya58
2013.04.14 21:46
|
|
|
|
|
|
Ízes burgonya "pecsenye"
|
A bacont 2 cm- s darabokra vágom és a vajon megpiritom , kiveszem egy tányérra.
A maradék zsiradékon megpiritom a karikára vág... |
0 komment
|
18 ember kedveli
|
ibolya58
2013.03.10 22:55
|
|
|
|
|
|
|