|
Mézédes baklava.
|
A vajat olvaszd fel, és tartsd kenhető állapotban. Egy nagyobb tepsiben helyezz egymásra négy réteslapot úgy, hogy minden réteg... |
0 komment
|
6 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.08.09 18:29
|
|
|
|
|
|
MÉZES KACSACOMB VELE SÜLT KRUMPLIVAL
|
A kacsacombot megtisztítom, sózom, borsozom, majd bekenem mézzel. Ízlés szerint, ki mennyire szereti édesen. A bőre alá teszem ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
brezdergott
2012.01.24 11:17
|
|
|
|
|
|
Tepsis burgonya
|
Kiolajozok egy mély, tűzálló tálat. Belerakom a karikára vágott, nyers burgonyát. Közé keverem a karikára vágott kolbászt és a ... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
francesca
2013.12.23 18:08
|
|
|
|
|
|
|