|
Gombás _májas töltött csirkecomb
|
A csirkéket megtisztítom, majd alaposan bedörzsölöm sóval, és állni hagyom legalább fél órát. A zsemléket beáztatjuk ízlés szer... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.02.10 10:49
|
|
|
|
|
|
Konyakos,mandulás kacsacombok vajas spárgával
|
A pulykamellet ledaráljuk,majd hozzáadjuk a felkockázott gombát,a durvára vagdalt mandulát,a csíkokra szelt marhanyelvet és a ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.26 11:24
|
|
|
|
|
|
Hajdúkáposzta
|
A hússzeleteket megsózzuk,meglisztezzük,a zsírban elősütjük,és félretesszük.A visszamaradt zsírban megdinszteljük az apróra vág... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2013.11.20 13:09
|
|
|
|
|
|
Marinált sült csirke
|
A csirkét a "spachtcock" módszerrel előkészítjük. A "spachtcock" módszer egyfajta előkészületet jelent a csirke sütéséhez. ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
fordgtr
2013.02.02 22:07
|
|
|
|
|
|
Szüreti töltött pulyka.
|
Hámozzuk meg a körtét és az almát, szedjük ki a magházát, és kockázzuk fel. Olvasszuk fel a vajat, futtassuk meg rajta a felk... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
haaapci
2012.10.08 16:28
|
|
|
|
|
|
Kókuszos csirke
|
Kis tálkába csavarjuk a citrom levét...összekeverjük 2-3 dkg sóval
a csirkét ezzel az oldattal kivül-belül bedörzsöljük.....me... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
alex58
2011.12.14 13:32
|
|
|
|
|
|
Narancsos kacsa
|
A megtisztított (a hasüreg és a zsírzó eltávolítására nagyon figyeljünk oda) kacsát kívül-belül megszórjuk a szárnyasfűszerrel.... |
0 komment
|
7 ember kedveli
|
jancsiba1
2011.12.13 15:06
|
|
|
|
|
|
Töltött pulyka
|
A pulyka bőre alá sós vajat labdákba betöltünk, leginkább a mellehúsát érdemes így előkészíteni. De nem árt a combjának sem. Ak... |
0 komment
|
11 ember kedveli
|
zsoka08
2011.12.12 12:47
|
|
|
|
|
|
|