|
CSIRKENYÁRS ZÖLDSÉGES BUNDÁBAN !
|
A csirkemellet 2 x 2 cm darabokra felvágom, besozóm ,kicsit állni hagyom,majd a nyársakra felhúzom.
A tésztához a lisztet, só... |
0 komment
|
8 ember kedveli
|
ibolya58
2011.12.31 15:04
|
|
|
|
|
|
Szalonnás-hagymás rántotta
|
A füstölt szalonnát nagyon apró kockákra vágom, zsírját állandó keverés közben kisütöm, majd megfonnyasztom rajta a megtisztíto... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
xamada
2011.12.30 06:57
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos birsalma puncs---
|
Az almalét a borral, a cukorral, a vaníliarúd kikapart belsejével és a rozmaringággal felforraljuk, a meghámozott és felkocká... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2011.12.16 06:17
|
|
|
|
|
|
Eszterházy torta
|
Piskótalap elkészítése:
A tojásfehérjét kemény habbá verjük, közben apránként hozzáadjuk a cukrot is.
A diót a liszttel össze... |
6 komment
|
36 ember kedveli
|
isti83
2011.12.13 10:06
|
|
|
|
|
|
Fácán leves-egyszerűen-
|
A fácánt feldaraboljuk, megmossuk, és (a szárnyas nagyságától függően) kb. 3 liter vízben feltesszük főni.
A víz tetején k... |
1 komment
|
8 ember kedveli
|
archangels-jophiel
2012.05.24 16:40
|
|
|
|
|
|
|