|
Málna lekvár
|
A málnát még a ládában (vagy szűrőben, mennyiségtől függ) nem túl erős, permetező vízzel megmosom és hagyom lecsepegni, száradn... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
jolika66
2015.07.03 16:28
|
|
|
|
|
|
Indiai csirke rizzsel
|
A csirkemellet nagyobb kockákra vágjuk, a fokhagymát lereszeljük. A gyömbért is lereszeljük, az aszalt gyümölcsöket kisebbre vá... |
1 komment
|
2 ember kedveli
|
patakigigi
2014.08.12 23:41
|
|
|
|
|
|
Ribizli krémleves
|
A fagyasztott ribizlit felteszem főni annyi vízben, amennyi éppen ellepi. Megvárom míg felforr, és még 2-3 percig forralom. A k... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
davidcsilla
2014.04.10 21:51
|
|
|
|
|
|
Kertész leves
|
Karikára vágom a sárgarépát, petrezselymet; a hagymát, zellert, paradicsomot kockára; és a káposztát szeletekre vágom. Az olajo... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
anyakatus
2014.03.21 21:33
|
|
|
|
|
|
Epres túróhab
|
Az eperlekvár elkészítése: az epret megpucoljuk, és megmossuk, majd villával összetörjük. Nem baj, ha nagy darabok is maradnak ... |
0 komment
|
0 ember kedveli
|
szaszi98
2013.12.22 10:17
|
|
|
|
|
|
Halászlé kiadósan, finoman
|
Én általában élőpontyot veszek, ugyanis ebben benne vannak a belsőségek is, és mi nem dobjuk ki a hal fejét sem, mert a fér... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
fordgtr
2013.01.31 22:49
|
|
|
|
|
|
Szezámmagos-mákos sós aprósütemény
|
A kétféle lisztet,a sütőport,a mákot,a sót,
a sajtot összekeverjük,belemorzsolj uk a margarint,
hozzáadjuk a tojások sárgáját ... |
0 komment
|
4 ember kedveli
|
tothanikorozsa
2012.08.11 22:36
|
|
|
|
|
|
|