|
Rakott makaróni egy óra alatt!
|
A vöröshagymát felkockázzuk, a fokhagymát finomra aprítjuk. A felhevített olajon a kétféle hagymát rövid ideig pároljuk. Hozzáa... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
gigi55
2012.01.10 17:07
|
|
|
|
|
|
Bolognai spagetti gombával, csőben sütve
|
A vöröshagymát tisztítsuk meg, és aprítsuk finomra. A fokhagymákat, a gombát is pucoljuk meg.
Fonnyasszuk meg egy kevés olaj... |
0 komment
|
1 ember kedveli
|
bartakitty
2012.01.09 15:52
|
|
|
|
|
|
Rozmaringos báránycsülök...
|
A báránycsülköket sózom, borsozom. Pár evőkanál mangalicazsíron vagy olívaolajon kérget sütök rájuk (2-3 perc minden oldalról)... |
1 komment
|
3 ember kedveli
|
szelidszeder
2012.01.04 08:09
|
|
|
|
|
|
Empanada
|
A mazsolát tíz percig forró vízben áztatjuk, lecsöpögtetjük. A töltelékhez a hagymát, az olívaolajat és a levest vagy vizet egy... |
0 komment
|
2 ember kedveli
|
robertoc12hu
2011.12.29 17:43
|
|
|
|
|
|
Erőleves
|
A húst ledaráljuk,elkeverjük a tojásfehérjével és a paradicsompürével.Állandó keverés közben felöntjük 2 liter hideg vízzel,és ... |
0 komment
|
3 ember kedveli
|
morzsakutyus
2011.12.23 22:28
|
|
|
|
|
|
Bográcsgulyás
|
1. A lábszárat valamivel kisebb kb. 2 centis
kockákra vágjuk, mintha pörköltet készítenénk.
A hagymát megtisztítjuk, és egy... |
2 komment
|
9 ember kedveli
|
xamada
2011.12.20 16:28
|
|
|
|
|
|
Hagymás rostélyos
|
A hússzeleteket megsózzuk, borsozzuk, megkenjük mustárral, apróra vágott fokhagymával és olajba mártva lerakjuk porcelántál... |
1 komment
|
41 ember kedveli
|
kocskiendre
2011.12.11 17:37
|
|
|
|
|
|
Csirkemell Wellington módra
|
A csirkemell filét hosszában kettévágjuk, és jénai edénybe helyezzük. Sózzuk, kevés vizet öntünk alá, és lefedve sütőben puhára... |
1 komment
|
18 ember kedveli
|
projo2
2013.04.26 16:52
|
|
|
|
|
|
Fűszeres gulyás!
|
Elkészítése:
A vöröshagymát meghámozom,, apróra vágom és 2 kanál zsíron megfonnyasztom.
Hozzáadom a kockára vágott sertéshúst... |
2 komment
|
6 ember kedveli
|
ibolya58
2012.01.28 14:58
|
|
|
|
|
|
|